fredag, januari 09, 2009

Lagat hål i presenningen

Har varit sjuk hela veckan så inget jobbande med båten har det blivit. Idag var jag dock nere för att laga några hål i presenningen. Fastän jag varit noga med att se till att inga skarpa kanter kunnat skava mot den har det ändå blivit hål. Har tydligen inte varit tillräckligt nogrann.

Det är på hörnena, där takstolarna slutar och påfrestningen varit som störst, det gått hål. Så nu har jag skurit ut extra mattbitar som jag tejpat fast på de utsatta ställena, dessutom har jag tejpat igen hålen i presenningen med silvertejp. Framtiden får utvisa hur bra det håller.

En annan sak jag upptäckte var att någon varit och tagit de tvåtumfyra som blivit över då jag bygde ställningen till presenningen. Det var väl några som inte hade råd med eget virke att palla upp sin båt med? Det är väl i och för sig inte hela världen men det luriga är att det har även varit och ryckt i de bitarna som vaggan är uppallad med! Den ena fick jag banka på plats igen för den var nästan helt lös! Troligtvis upptäckte sitt misstag i sista stund!? Skall man värkligen inte kunna ha sin båt i fred?

Inga kommentarer: