torsdag, mars 26, 2009

Sjösättning bokad

Tidager i veckan bokade jag tid för sjösättning, så nu har jag en deadline att jobba efter. Det blev den 22 maj. Jag hoppas jag hinner klart. Har redan insett att jag inte hinner med allt så jag kommer hoppa över insidan på sittbrunnen och rellingslisten. Där blir det istället bara nödvändiga bättringar tillsvidare. Man vill ju inte gå in i väggen, det skall ju vara kul att ha båt! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej jag heter Ralf Büsselmann. Jag bor i Tyskland. Jag här köpar en P28 i Stockholm.Ursäkta nu skriva jag på engelska.
The problem is that the preowner has remove the "bathroom-door". If is possible that you can give me the measur of the door. Than i can buy the wood. My adress is: ralf.buesselmann@gmx.de
Nice boat perhaps we can meet in sweden. Im on 23th of april in Sweden. You can answer in svenska. Läsar är ingen problem för mig.

Conny Johansson sa...

Hej Ralf. Roligt att du köpt en P-28! Jag lovar att mäta dörren nästa gången jag är nere i båten. Blir nog på måndag eller tisdag. Lycka till med din nya båt!

Anonym sa...

Hej Conny,
tack för din snabb svar. Nästan vecka är snabb tillräckligt. Tack för din hjälp. Det är superkul av dig. (Jag hoppas det du min svenska förlåta, jag lär..)

Hejdå, Ralf.